dilluns, 19 de gener del 2009

Mercat agroecològic a Valls el 25 de gener


Transgènics Fora!, Som Lo Que Sembrem, ADV Ecològica Gent del Camp, organitzen i convoquen el 25 de gener a Valls, Tarragona, el Mercat agroecològic, en el marc de la XXIII Calçotada Popular de Valls que aquest any es declara Calçotada Popular Antitransgènica.

Aquest esdeveniment, organitzat per diversos col·lectius, entitats i plataformes antitransgèniques de Catalunya, representa el tret de sortida d'una campanya més àmplia que pretén intensificar la sensibilització, la mobilització, la presència als mitjans i la pressió popular sobre les institucions catalanes amb l'objectiu d'avançar cap a una Catalunya lliure de transgènics.

Per a participar al mercat agroecològic només cal que porteu productes ecològics i/o artesans provinents de petites explotacions que s'hagin produït sota criteris socials i ambientals. I per suposat que no continguin ingredients transgènics!

Cal emplenar la fitxa amb les vostres dades i reenviar-nos-la abans del 23 de gener al mail que trobareu a sota. No hem aconseguit que ens deixin el carrer pel mercat de franch perquè el mateix dia hi ha fira en altres zones de Valls, per tant veureu a la fitxa que el metre de parada val 5,20€/m. Les parades es poden compartir. A sota teniu la programació de la jornada en què hi haurà una calçotada ecològica, una roda de premsa, batucada antitransgènica... entre d'altres.

Persona de contacte del mercat: Annaïs: 609368611, ferestega@gmail.com

Programa Jornada Antitransgènica 25 de gener: .

- 10h. Mercat Agroecològic; c/ del Teatre.
Funcionarà tot el matí i fins a primera hora de la tarda.
Si esteu interessades a posar-hi parada envieu un correu-e a: ferestega@moviments.net .

- 12:30h. Inici de "La Gran Cercavila"; Passeig dels Caputxins.
Una comitiva antitransgènica participarà a la cercavila oficial. Si us animeu a portar capgrossos, gegants, bèsties de l'animalari popular, instruments de música o el que sigui, envieu un correu-e a: estepablanca@tinet.org .

- 13:30h. Calçotada agroecològica; c/ del Teatre
A aquesta hora es començaran a repartir les racions. Els tiquets s'hauran d'adquirir prèviament al mateix carrer. .

- 16:30h. Acte informatiu i debat; Cambra de Comerç i Indústria de Valls; c/ Jacint Verdaguer, 1, 1er pis.
S'informarà breument de quina és la situació actual i les principals conseqüències de l'agricultura transgènica a Catalunya, així com de les properes mobilitzacions antitransgèniques previstes. L'acte comptarà amb el testimoni de diversos actors del sector ecològic afectats per la contaminació genètica.

Per una Catalunya i un món lliure de transgènics!!