dissabte, 7 d’abril del 2012

El projecte de documental de la kosturica ha aconseguit finançament!

Al 2007 el Sergi Moreno ens va proposar fer un documental del projecte de la Kosturica explicant-lo a travès de tres de les persones que persones que el portem a terme. Ens va estar seguint per tot arreu on anavem i capturant gairebé tots els àmbits del projecte.

Entre les dificultats econòmiques i la poca ajuda que va rebrer per part dels protagonistes en Sergi va passar una etapa de letargia però va recuperar la il.lusió amb la possibilitat de finançar el docu amb la web de micromecenatje de Verkami.

Ho va proposar a l'assemblea general d'AREA i ens va sembla bé així que a la calçotada ja teníem el projecte penjat perquè la gent i els col.lectius fèssin les seves aportacions .

Haviem d'aconseguir 3000 € ( per ser prudents)en 40 dies sinó es tirava el projecte enrera: ens en queden 12 i ja portem 3765€ gràcies A 81 mecenes que han fet les seves aportacions !

Us volem agraïr a tot@s les vostres aportacions , tant les econòmiques com les anímiques i també a la perseverància del Sergi.

Gràcies a tot@s nosaltr@s el projecte de la Kosturica pot continuar i el projecte del documental es podrà acabar!

Per més info cliqueu : documental kosturica


Thb


1 comentari:

Núria González Céspedes ha dit...

Moltes gràcies per la vostra duríssima feina, nosaltres n'estem molt feliços i sobre tot ben alimentats. Inspireu ganes de viure sense límits, i per tant us desitjem llarga vida i bona rumbeta.