Ingredients:
2 cebes
1 pebrot vermell
100g de llar de porc
500g de carn picada
100g de cansalada fumada
2 patates
2 moniatos
1 carbassa mitjana, pelada, sense llavors i tallada a daus
2 ous
1 cullerada de crema de formatge
sal, pebre negre, pebre vermell, nou moscada, comí
pa ratllat
Preparació:
Peleu les patates i els moniatos i talleu-los a daus. Poseu-los a coure en aigua bullent amb sal.
Peleu la carbassa i feu-ne daus. Poseu-los a bullir amb aigua i sal.
Un cop siguin cuites les patates i els moniatos, escorre'ls i fer-ne un puré afegint-hi 25g de mantega, sal i pebre al gust.
Un cop sigui cuita la carbassa, escorreu-la, feu-ne un puré rectifiqueu de sal i pebre i poseu de nou al foc per tal que acabi d'evaporar l'aigua que l'hi sobra. Separeu i deixeu refredar.
Piqueu la ceba i el pebrot vermell i poseu-lo a sofregir en una cassola.
Afegiu un raig d'oli a la carn picada i treballeu-la una mica per tal que se'n impregni bé tota ella. Això farà que quant la poseu a coure, es separi ella sola mentre aneu remenant. Rectificar de sal i pebre i coure per tal que deixi anar part de l'aigua.
Batre els 2 ous i afegir-los al puré de carbassa. Afegir-hi també una cullerada de crema de formatge.
En un motlle, untat amb mantega i empolsat de pa ratllat, posar una capa del puré de patata i moniato. Al mig una capa de carn i acabeu d'omplir amb el puré de carbassa.
Poseu a coure al forn calent uns 15 minuts. Desemmotllar en una safata.
Es pot posar una guarnició d'espinacs a la catalana al volt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada