dijous, 25 d’agost del 2011

Kosturica busca grup de consumidors/es compromesos pel 2012

Aquest any una coope de consum de 30 persones ha decidit deixar la kosturica per desavinences varies que podem especificar a qui li interessi. Hem de cobrir aquestes baixes amb un altre grup o coope de consum que tingui ganes de gaudir de la cistella que pararem a la kosturica i sobretot d'una relació de compromís mutu i de comunicació i transparència.

Si coneixeu algú que vulgi cistella a Can marquès o algun grup interessat ens passeu el contacte per mail. El grup nou mínim de ser mínim de 10 cistellaires i hauria d'estar en ruta entre Canovelles - Ripollet- Cerdanyola- Barcelona ( Guinardó, Gràcia i Ciutat Vella).

També considerem molt important l'assistència a unes portes obertes per començar la relació. Les portes obertes les fem el primer diumenge de mes però si és un grup gran amb interès de participar en el projecte kosturica podem trobar un dia entre tot@s!


Tast visual de Varietats de tomàquets

Aquí teniu una mostra visual de les diferents varietats de tomàquet que hem cultivat aquest any als horts de Can Marquès i del Pla dels Naps :

càndido pometa montserrat cordebou etern









El tast organolèptoc el podeu anar fent a casa!

Previsió mensual de setembre

Per consultar la previsió mensual cliqueu aquí