dimecres, 29 d’octubre del 2008

Previsió mensual del novembre del 2008

Podeu consultar la previsió mensual del mes de l'octubre del 2008 aquí.

dimarts, 28 d’octubre del 2008

Portes obertes el 2 de novembre


El diumenge vinent farem les últimes PORTES OBERTES de l'any i descansarem fins l'abril que tornarem a començar a fer-les cada primer diumenge de mes DE 11 A 13H.

Tothom que estigui interessat en conèixer el nostre projecte, com fem horticultura ecològica i la proposta que fem per construir una alternativa a la crisi del model agroalimentari esta convidat a la finca de Can Marquès situada al terme de Canovelles.

Si voleu venir cal confirmar-ho amb un correu electrònic o trucant (938448705) com a molt tard el divendres anterior ja que si no sou mes de 5 persones no ho fem. Ah! i penseu que si plou normalment també ho anul·lem ja que gran part de l'explicació es fa fent un passeig per l'hort.

Si no sabeu com venir, podeu consultar el mapa i veure l'itinerari des de casa vostra.


1200 carbases!!!

Aquest dissabte 25 d'octubre vam tenir un equip de jornalers i jornaleres molt efectiu i hem pogut collir la carbassa en el òptim llunar i en un dia assoleiat ideal perque s'ens coservin!

A més del David, el Jordi, l'Agnès i la Maria van venir la Irene de Parets , el Guillem i la familia de Rocaguinarda i 7 cuques de tota cuca viu mes un amic de Galicia que estava de visita.
Entre tots plegats vam collir i encaixar 1200 carabasses de cacauet.

Les vam classificar en grans, mitjanes, petites i de les esberlades per tal d'anar variant el tamany per grups. Contem que amb aquesta producció podrem posar a les cistelles de les 160 families gairebé dos vegades al mes carbassa.

Esperem però que ni les rates ni els fongs sens avancin!

Pròximament afegirem receptes amb carbassa però si algú en te ens les podeu enviar al correu electrònic i les penjarem al blog!

dimarts, 21 d’octubre del 2008

Collita de la Carabassa

Ja tenim les carabasses a punt per a ser collides. Per aquest motiu, us convoquem a tots els que ens volgueu ajudar amb la collita, aquest dissabte dia 25 d'octubre, a partir de les 10 del matí i fins a les 13h al Pla dels Naps.

Confirmeu la vostra assistència a la nostra adreça d'email.

Us hi esperem.

dimecres, 1 d’octubre del 2008

6º Foro por un mundo Rural Vivo

El 3, 4 i 5 d'octubre se celebra a Andorra (Terol) el 6º Foro por un mundo Rural Vivo. Nosaltres hi serém.

Per a més informació, podeu visitar la Web de Alianzas por un MUNDO RURAL VIVO.

Podeu descarregar-vos el programa (pdf).

Previsió mensual de l'octubre del 2008

Podeu consultar la previsió mensual del mes de l'octubre del 2008 aquí.
Posted by Picasa